”Naurua ja hämmästystä” – Kotimaisen magian kärkinimet Maagikot 2 -yhteiskiertueelle!

Vuonna 2020 loppuunmyyty Maagikot-kiertue saa jatkoa! Maagikot 2 tuo kotimaisen magian ja illuusion kärkinimet yhteiskiertueelle 1.2.-4.3.2023.  Suuren kysynnän vuoksi kiertueelle on lisätty kolme uutta tapahtumapaikkaa.

Kansainvälistä huomiota saaneet oman alansa huiput tuovat näyttämölle ennennäkemättömiä ihmeitä sekä leuat loksauttavaa taitoa.  Mukana on taikuutta, mentalismia ja sirkusta. Luvassa on kokonaisuus, jollaista ei ole Suomessa aikaisemmin nähty. Jokaiselta esiintyjältä nähdään täysin oma esityksensä, joka muodostaa konserttisalikiertueena yhteisen kokonaisuuden valloittaen koko maan!

Esiintymässä:

Kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta ✨ Maailmanennätysjonglööri Herra Koskinen ✨ Saksassa huikean uran luonut illusionisti Jay Niemi ✨ Ainutlaatuinen kuplataiteilija Taija Taika ✨ Vuoden esiintyjäksi valittu mestaritaikuri Joni Pakanen ✨ Useasti palkittu maagikko Noora Karma  

Lipunmyynti on jo vauhdissa – suosittelemme kiinnostuneita ostamaan lippunsa mahdollisimman pian!

Esiintymisajat ja -paikat:

ESIINTYJÄT ILLAN AIKANA:

  • Kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta
  • Maailmanennätysjonglööri Herra Koskinen
  • Saksassa huikean uran luonut illusionisti Jay Niemi
  • Ainutlaatuinen kuplataiteilija Taija Taika
  • Vuoden esiintyjäksi valittu mestaritaikuri Joni Pakanen
  • Useasti palkittu maagikko Noora Karma

Mentalisti Pete Poskiparta kertoo tulevasta:

”Vihdoinkin saamme parhaista parhaat samalle näyttämölle! Luvassa on kokonaisuus, joka saa katsojansa nauramaan ja hämmästymään monta kertaa.”

Maagikko Noora Karma jatkaa:

”Tätä varten olemme hakeneet oppia eri puolilta maailmaa. Nyt käsissämme on show, jollaista Suomessa on kaivattu pitkään!”

Suositus-ikäraja 10+ 

Show n. 2h 15min sis. väliaika 

Ovet 18.30, Show 19.00. 

 

Aikaisempien vuosien käyttämättä jääneet liput käyvät sellaisenaan vuoden 2023 tapahtumiin. Liput käyvät sen paikkakunnan näytökseen, mihin se on ostettu. Sinun ei tarvitse tehdä mitään tai tarkistaa lippujesi toimivuutta erikseen.

Kiertueen tuottaa Nelonen Media Live. Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit ottaa yhteyttä järjestäjään sähköpostitse tapahtumat@nelonenmedia.fi

 

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.