Nordic Theatre Companyn näytelmä TAIDE

Nordic Theater Companyn näytelmä Taide – Savoy-teatterissa vain toukokuussa 2023


Taneli Mäkelä, Eero Aho ja Aku Hirviniemi nousevat ensimmäistä kertaa yhdessä näyttämölle Paavo Westerbergin ohjauksessa kevään 2023 merkittävimmässä teatteritapauksessa.

Yasmina Rezan näytelmä Taide on moderni klassikko, tarkkanäköisen älykäs ja viihdyttävä komediallinen draama miesten välisestä ystävyydestä, taiteesta ja taidepuheesta.

Tapahtumat käynnistyvät, kun fiksu ja menestynyt ihotautilääkäri Serge (Eero Aho) ostaa kauttaaltaan valkoisen taulun ja maksaa siitä 200 000 Ranskan frangia. Hänen paras ystävänsä Marc (Taneli Mäkelä), älykkö ja insinööri, pitää taulua roskana, ja loukkaantuu Sergelle syvästi siitä, että Serge oli ostanut taulun kysymättä häneltä ensin mielipidettä asiasta. Kun konfliktia saapuu selvittämään vielä miesten yhteinen ystävä, miellyttämisenhaluinen Yvan (Aku Hirviniemi), on soppa valmis!

Nordic Theatre Companyn avausnäytelmän ensi-ilta on Savoy-teatterissa Helsingissä 13.5.2023. Taide-näytelmää esitetään vain 17 näytöksen verran 28.5.2023 asti.

Nordic Theatre Company on teatteriohjaaja ja näytelmäkirjailija Paavo Westerbergin ja tuottaja Pete Eklundin vuonna 2021 perustama helsinkiläinen teatteri. Taide -esitykset tuotetaan yhteistyössä Nelonen Media Liven kanssa. Lue Helsingin Sanomien artikkeli uudesta teatterista täältä.

HUOM! Permanto ja permannon aitiot ovat K18. Parveke on sallittu kaiken ikäisille.

Savoy-teatterin asiakkaille majoitukset Hotel Havenissa -30 % alennuksella päivän joustavasta hinnasta.
ETUKOODI: PROSAVOY

Katso näytösajat ja osta liput alla olevasta painikkeesta.