Pyhimys isona

PYHIMYS ISONA

Radio Suomipop ja All Day ylpeänä esittävät: Pyhimys Isona, Helsingin Jäähalli lauantaina 10.9.2022!

Jäähallin konsertissa on luvassa sama Helsinki-halliin suunniteltu ja Pyhimyksen 20-vuotista artistiuraa läpileikkaava upea show, jonka aikana lavalla nähdään Pyhimyksen lisäksi niin tuttuja hahmoja kuin lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

Konsertti on loppuunmyyty. Konsertin siirrosta johtuen uudet pääsyliput toimitetaan asiakkaille elokuun aikana.

INFO

Pyhimys Isona
Helsingin jäähalli, Helsinki 10.9.2022
Konsertti on sallittu.
Konsertti on loppuunmyyty.

Konsertin siirrosta ja uudesta tapahtumapaikasta johtuen Jäähallissa ei ole käytössä anniskelukatsomoita.
VIP-paketit ja Dinner & Show: http://tmgevents.fi

Alustava aikataulu ja jonotus

Tarkista tarkennettu aikataulu konserttiviikolla tältä sivustolta
18:30 Ovet
20:00 Pyhimys Isona -konsertti

Jonotus on sallittua konserttipäivänä klo 12.00 alkaen.

Liput ja UKK

Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Mikäli olet ostanut istumapaikkalipun, säilytäthän lippusi huolella, sillä lipussa lukee istumapaikkasi sijainti.

MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN?
Konsertin uusi päivämäärä on 10.9.2022. Kaikki liput vaihdetaan Ticketmasterin toimesta uusiin. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Korvaavat liput lähetetään asiakkaille elokuun loppuun mennessä automaattisesti, tämä ei siis vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä.

MITEN JO OSTETTUJEN LIPPUJEN KANSSA KÄY?
Ticketmaster kontaktoi sähköpostitse kaikki lipun ostaneet. Kaikki liput vaihdetaan Ticketmasterin toimesta uusiin. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Korvaavat liput lähetetään asiakkaille elokuun loppuun mennessä automaattisesti, tämä ei siis vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Konserttipaikan muutoksen takia tulevassa konsertissa ei ole lainkaan anniskelukatsomoita.

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN LIPPUA OSTAESSA?
Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

VOITIN LIPUT TAPAHTUMAAN PAIKASTA X TAI Y. MITEN LIPULLENI KÄY??
Sinun ei tarvitse tehdä mitään! Ticketmaster tulee toimittamaan kaikille ennen konserttia uudet pääsyliput sähköpostitse. Jos et ole vielä saanut lippuasi lähetetään se sinulle viimeistään 1vk ennen tapahtumaa!

MITEN SAAN YHTEYDEN KONSERTIN JÄRJESTÄJÄÄN?
Nelonen Media Liven tavoitat kaikkiin lisäkysymyksiin liittyen osoitteessa tapahtumat@nelonenmedia.fi
HUOM! Kaikki lipunmyyntiä tai lippujasi koskevat kysymykset ja tiedustelut: www.ticketmaster.fi

Turvallisuus

Tapahtuman pääprioriteetti on olla turvallinen tapahtuma ja otamme kaikessa toiminnassamme sen huomioon. Konsertin tuotantoryhmä tekee tiiviistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelee tapahtuman viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Konsertin järjestävä Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, jonka sydämen asia on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan asiasta heti järjestyksenvalvojille!

Konsertin turvallisuustoimenpiteisiin kuuluu myös yhteystietojen kerääminen. Keräämme siakkailta yhteystiedot lipunoston yhteydessä, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman suoraviivaisesti. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, vaan tarkoitus on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Konsertti on turvallinen tapahtuma myös yhdenvertaisuuden puolesta. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Täällä ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, kommentointia tai kiusaamista, joka koskee esimerkiksi sukupuolta, ikää, seksuaalista suuntautumista, ulkonäköä, ihonväriä, etnistä ryhmää tai sosioekonomista taustaa. Saavu tapahtumaan omana itsenäsi ja nauti tapahtumasta yhdessä muiden kanssa hyvässä hengessä ja toisia kunnioittaen.

Ikäraja

Keikka on ikärajaton. Alle 12-vuotiaiden tulee saapua konserttiin täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen konserttiin tulija tarvitsee oman lipun.

KIELLETYT ESINEET

Tapahtumaan ei saa tuoda:

 • pulloja, purkkeja, tölkkejä
 • Lastenvaunuja tai -rattaita
 • sateenvarjoja
 • retkituoleja
 • minkäänlaisia juomia. Tyhjä, 0,5L läpinäkyvä muovipullo on sallittu vesipulloksi
 • lemmikkejä
 • minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne.
 • järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
 • matkakaiuttimia tai muita boombox -järjestelmiä
 • dronelennokkeja
 • omia radiopuhelimia
 • polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja tai sähkömopoja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita

Voit tuoda tapahtumaan omia eväitä.

Tupakointi on sallittu vain sille erikseen varatuilla alueilla, seuraa opasteita.

Kaikissa ongelmatilanteissa käännythän järjestyksenvalvojien puoleen, joiden kautta saat pyynnöstä yhteyden konsertin järjestäjään.

Ensiapu

Tapahtumassa päivystää koulutettu ensiapuryhmä, jonka tavoitat järjestyksenvalvojien kautta. Lisäksi tapahtuma-alueella on kiertäviä partioita, jotka ovat valmiina auttamaan tarvittaessa. Suosittelemme yleisöä varautumaan korvatulppien kera.

Yhteys

Konsertin tuottaa Nelonen Media Live ja All Day. Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit ottaa yhteyttä konsertin järjestäjään sähköpostitse tapahtumat@nelonenmedia.fi

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Media-akkreditointi
Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi Pyhimys Isona konserttiin on auki. Täytäthän hakemuksesi tästä.