Pyhimys isona

Pyhimys isona muualla

PYHIMYS ISONA

Radio Suomipop ja All Day ylpeänä esittävät: Pyhimys Isona, Helsingin Jäähalli lauantaina 10.9.2022!

Jäähallin konsertissa on luvassa sama Helsinki-halliin suunniteltu ja Pyhimyksen 20-vuotista artistiuraa läpileikkaava upea show, jonka aikana lavalla nähdään Pyhimyksen lisäksi niin tuttuja hahmoja kuin lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

Konsertti on loppuunmyyty. Konserttipaikan vaihdon myötä kaikille lipun ostaneille asiakkaille on lähetetty sähköpostitse uudet liput Jäähalliin 5.9. mennessä. Mikäli et ole saanut lippuasi, otathan välittömästi yhteysttä Ticketmasterin asiakasneuvontaan: 03 053 0003 (arkisin 9-14).

INFO

Pyhimys Isona
Helsingin jäähalli, Helsinki 10.9.2022
Konsertti on sallittu.
Konsertti on loppuunmyyty.

Kuvia Medialle löydät täältä

Kuvaaja Jaakko Meyn

Konsertin uudet siirtoliput on lähetetty kaikille asiakkaille sähköpostite.

Konsertin siirrosta ja uudesta tapahtumapaikasta johtuen Jäähallissa ei ole käytössä anniskelukatsomoita.
VIP-paketit ja Dinner & Show: http://tmgevents.fi

Aikataulu ja jonotus

18:00 Ovet ja pääsy istumakatsomoihin

18:30 Pääsy permannolle
n. 20:00 Pyhimys Isona -konsertti (konsertissa on väliaika)

n. 23:00 tapahtuma päättyy

Ajat ovat arvioita ja voivat muuttua vielä konserttipäivänä. NML pidättää oikeudet muutoksiin.

SAAVU PAIKALLE VIIMEISTÄÄN 1H ENNEN PYHIMYKSEN KONSERTTIA!

Konsertin siirrosta ja uudesta tapahtumapaikasta johtuen Jäähallissa ei ole käytössä anniskelukatsomoita.

Jonotus on sallittua konserttipäivänä klo 12.00 alkaen.

Liput ja UKK

KONSERTIN SIIRTO JA UUSIEN LIPPUJEN TOIMITUS
Kaikki liput vaihdettu Ticketmasterin toimesta uusiin. Liput on toimitettu sähköpostitse. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Jos et ole saanut lippuasi niin ota yhteyttä välittömästi Ticketmasterin asiakasneuvontaan: 03 053 0003 (0,08 euroa/min+pvm) Avoinna arkisin 9-14. Konserttipäivänä jos tarvitset apua lippujesi kanssa tavoitat Ticketmasterin asiakaspalvelun sisäänkäynnin vieressä sijaitsevalta lipunmyynti-pisteeltä klo 18.00-20.00 välisenä aikana.

Ticketmaster Suomi kiittää sinua kärsivällisyydestä päivitettyjen lippujen toimituksessa ja pahoittelee viivästystä.

Tapahtumapaikka vaihtui Ukrainan sodasta johtuvien pakottavien seurausten myötä ja tapahtumajärjestäjä yhdessä Ticketmasterin kanssa tekee kaikkensa jotta liput ovat mahdollisimman vastaavat kuin alkuperäiseen tapahtumapaikkaan ostettaessa. Helsinki Hallin (ent Hartwall Areena) ja Helsingin Jäähallin katsomojaot ja niiden kapasiteetit poikkeavat toisistaan, mutta asiakkaille on pyritty löytämään mahdollisimman lähellä alkuperäisiä paikkoja olevat uudet, korvaavat paikat jäähallista. Täysin alkuperäisiä vastaavia paikkoja ei kuitenkaan pystytä takaamaan Jäähallin katsomoiden ollessa erilaiset kuin Helsinki Hallin. Jäähallissa kaikki katsomot ovat ikärajattomia, erillisiä anniskelukatsomoita ei ole. Jäähallin palvelupisteissä on anniskelua täysi-ikäisille normaaliin tapaan.

Kiitos kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tämän ylivoimaisen esteen myötä.

VOINKO POISTUA JÄÄHALLISTA KESKEN KONSERTIN JA TULLA SITTEN TAKAISIN?
Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Mikäli olet ostanut istumapaikkalipun, säilytäthän lippusi huolella, sillä lipussa lukee istumapaikkasi sijainti.

LIPUNLUKU JA TURVATARKASTUS
Voit saapua sisään mistä tahansa ovesta. Kaikilla sisääntuloväylillä suoritetaan pääsylipun tarkastus ja turvatarkastus. Ota lippusi valmiiksi esille hyvissä ajoin. Mikäli lippusi luetaan älypuhelimelta, laita näyttösi kirkkaus maksimiasetukselle ennen lipunlukua.

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN LIPPUA OSTAESSA?
Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

MITEN SAAN YHTEYDEN KONSERTIN JÄRJESTÄJÄÄN?
Nelonen Media Liven tavoitat kaikkiin lisäkysymyksiin liittyen osoitteessa tapahtumat@nelonenmedia.fi
HUOM! Kaikki lipunmyyntiä tai lippujasi koskevat kysymykset ja tiedustelut: www.ticketmaster.fi

Saapuminen

Tapahtuman osoite on Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki. Tapahtumaan on asiakkaille yksi pääsisääntuloportti: Jäähallin pohjois- puolella.

Ohjeistus on, että yleisön tulee saapua paikalle viimeistään 1h ennen konserttia. Helsingin Jäähalli palvelee asiakkaita heti klo 18:00 alkaen. Paikan päältä löytyy lukuisia juoma- ja ruokapisteitä, joiden palveluista voit nauttia. Ehdit myös ajoissa saapuessasi vierailla fanituotepisteellä. Töölössä järjestetään konserttipäivänä useita tapahtumia jonka vuoksi alueella ja liikenteessä on odotettavissa ruuhkia konserttipäivinä.

Julkinen liikenne on paras keino saapua ja poistua paikalta. Jäähallin lähialueen tiet tulevat ruuhkautumaan ja katuja voidaan sulkea ruuhkien vuoksi ajoliikenteeltä. Omalla autolla ei pääse konserttialueen lähistölle. Jätä auto esimerkiksi keskustan pysäköintitaloihin ja saavu paikalle julkisilla. Saatto- ja noutokyydit tulee sopia riittävän kauas tapahtuma-alueesta.

HSL on lisännyt julkisen liikenteen vuoroja konserttipäivänä.
Katso julkisen liikenteen aikataulut osoitteesta www.hsl.fi.

Esteettömyys

Ovatko tapahtuma-alueen sisäänkäynti ja muiden tilojen, kuten WC-tilojen kulkureitit esteettömiä?
Suurin osa kulkureiteistä on esteettömiä. Jokaisella sisäänkäynnillä on pieni kynnys. Hätäuloskäynneissä on pieni kynnys.

Mihin pyörätuolia käyttävät asiakkaat ohjataan katsomossa?
Pyörätuolilipun ostaneiden paikat sijaitsevat F1 ja E9-katsomoissa.

LISÄTIETOJA

Keneltä asiakas voi kysyä lisätietoa saavutettavuudesta?

Tapahtumajärjestjän/Nelonen Media Liven tavoitat kaikkiin lisäkysymyksiin liittyen osoitteessa tapahtumat@nelonenmedia.fi

Turvallisuus

Tapahtuman pääprioriteetti on olla turvallinen tapahtuma ja otamme kaikessa toiminnassamme sen huomioon. Konsertin tuotantoryhmä tekee tiiviistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelee tapahtuman viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Konsertin järjestävä Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, jonka sydämen asia on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan asiasta heti järjestyksenvalvojille!

Konsertin turvallisuustoimenpiteisiin kuuluu myös yhteystietojen kerääminen. Keräämme siakkailta yhteystiedot lipunoston yhteydessä, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman suoraviivaisesti. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, vaan tarkoitus on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Konsertti on turvallinen tapahtuma myös yhdenvertaisuuden puolesta. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Täällä ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, kommentointia tai kiusaamista, joka koskee esimerkiksi sukupuolta, ikää, seksuaalista suuntautumista, ulkonäköä, ihonväriä, etnistä ryhmää tai sosioekonomista taustaa. Saavu tapahtumaan omana itsenäsi ja nauti tapahtumasta yhdessä muiden kanssa hyvässä hengessä ja toisia kunnioittaen.

Ikäraja

Keikka on ikärajaton. Alle 12-vuotiaiden tulee saapua konserttiin täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen konserttiin tulija tarvitsee oman lipun.

KIELLETYT ESINEET

Tapahtumaan ei saa tuoda:

 • pulloja, purkkeja, tölkkejä
 • Lastenvaunuja tai -rattaita
 • sateenvarjoja
 • retkituoleja
 • minkäänlaisia juomia. Tyhjä, 0,5L läpinäkyvä muovipullo on sallittu vesipulloksi
 • lemmikkejä
 • minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne.
 • järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
 • matkakaiuttimia tai muita boombox -järjestelmiä
 • dronelennokkeja
 • omia radiopuhelimia
 • polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja tai sähkömopoja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita

Voit tuoda tapahtumaan omia eväitä.

Tupakointi on sallittu vain sille erikseen varatuilla alueilla, seuraa opasteita.

Kaikissa ongelmatilanteissa käännythän järjestyksenvalvojien puoleen, joiden kautta saat pyynnöstä yhteyden konsertin järjestäjään.

Ensiapu

Tapahtumassa päivystää koulutettu ensiapuryhmä, jonka tavoitat järjestyksenvalvojien kautta. Lisäksi tapahtuma-alueella on kiertäviä partioita, jotka ovat valmiina auttamaan tarvittaessa. Suosittelemme yleisöä varautumaan korvatulppien kera.

Löytötavarat

Tapahtuma jälkeen löytötavaratiedustelut 050-4080580.

Yhteys

Konsertin tuottaa Nelonen Media Live ja All Day. Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit ottaa yhteyttä konsertin järjestäjään sähköpostitse tapahtumat@nelonenmedia.fi

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Media-akkreditointi
Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi Pyhimys Isona konserttiin on päättynyt. Hakemuslomake tästä.