NML:n tapahtumat ovat esteettömiä, syrjintävapaita ja saavutettavia

Nelonen Media Live on yksi Suomen suurimpia tapahtumajärjestäjiä. Meidän etuoikeutemme on tehdä musiikkifestivaaleja, joissa ihmiset voivat nauttia livemusiikista. Suurena tapahtumajärjestäjänä olemme vastuussa isosta määrästä ihmisiä: tapahtumissamme vierailee jopa kymmeniä tuhansia ihmisiä ja tapahtumat ovat satojen ihmisten työpaikka.

Viime päivinä syntyneeseen keskusteluun musiikkikentän synkistä ongelmista viitaten, Nelonen Media Live ei hyväksy seksuaalista hyväksikäyttöä, henkisestä ja fyysistä väkivaltaa, ahdistelua, rasismia, homo- ja transfobiaa, ableismia, misogyniaa sekä vallan väärinkäyttöä missään muodossa tapahtumissaan.

Yleisön, muusikoiden, henkilökunnan ja kaikkien tapahtumissamme vierailevien henkilöiden turvallisuus on meille ehdottoman tärkeää.

Olemme tehneet Paremman huomisen festivaalien -vastuullisuuslupauksen. NML:n tapahtumat ovat matalan kynnyksen festivaaleja, — esteettömiä, syrjintävapaita ja saavutettavia,– joihin asiakas on aina tervetullut. Turvallisuuspalveluistamme vastaavat ammattitaitoiset yritykset. Tapahtumat järjestetään aina yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus ja terveys edellä. www.nelonenmedialive.fi/vastuullisuus/

Mikäli koet tai näet epäasiallista käytöstä tapahtumissamme, otathan rohkeasti ja välittömästi yhteyttä henkilökuntaamme matalalla kynnyksellä. Suhtaudumme jokaiseen ilmoitukseen vakavasti ja käsittelemme sen viipymättä.

Jokaisen ihmisen tulee saada olla turvassa tilasta ja tilanteesta riippumatta, ja sen eteen jatkamme työn tekemistä. Minkäänlaiselle toisen koskemattomuutta rikkovalle käytökselle ei ole tilaa festareilla eikä missään muuallakaan.

// NELONEN MEDIA LIVE