Rekrytointi

Nelonen Media Live on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys. Tuotamme festivaaleja, konsertteja ja tapahtumia eri puolella Suomea. Tuottamiamme tapahtumia ovat mm. Himos Juhannus, Tammerfest, Kuopiorock -festivaali sekä Suomipop Festivaalit. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Kuopiossa ja Lahdessa.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Kaikki avoimet työpaikat julkaistaan näillä nettisivuilla, ja haut paikkoihin tapahtuvat kunkin avoimen paikan hakulomakkeen kautta.

FESTIVAALIHENKILÖKUNTA

Kesän 2024 festivaalien työntekijähaku on nyt päättynyt!

Kevään aikana avataan tarpeen vaatiessa vielä täydennyshakuja, joten seuraathan tätä sivua aktiivisesti!

Festivaalihenkilökunnan rekrytoinneista vastaa henkilöstövuokrafirma Aican Happy People.

HARJOITTELIJAT

Oletko kiinnostunut työharjoittelusta tapahtumatuotannon parissa? Tarjoamamme harjoittelujaksot ajoittuvat pääsääntöisesti keväälle ja kesälle, jolloin meidän festivaalisesonki on kuumimmillaan.

Kauden 2024 harjoitteluhaku on päättynyt. Kauden 2025 haku avataan loppuvuodesta 2024.

VARAINHANKINTA & SEURAYHTEISTYÖ

Etsiikö yhdistyksesi, seurasi tai järjestösi uutta varainhankintamuotoa kesälle 2024?

Teemme jatkuvasti yhteistyötä eri paikkakunnilla paikallisten toimijoiden kanssa. Seuratalkoolaiset ovat tärkeä osa festivaalejamme niin työpanoksen kuin fiiliksen myötä, ja tekevät meillä varainhankintaa erilaisten projektien parissa. Aiempia varainhankintamuotoja tapahtumissamme ovat olleet mm. aluesiivous, rannekkeenvaihto liikenteenohjaus sekä rakennus- ja somistustöissä avustaminen.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
livestaff@nelonenmedia.fi