Apulanta valtaa tänään Olympiastadionin!

Suomen suosituin rockyhtye Apulanta juhlii 30-vuotista uraansa Helsingin Olympiastadionilla tänään 2.7.2022! Apulannan A30 Stadionkeikka on yhtyeen uran suurin! Konsertin arvioitu kesto on liki 3 tuntia ja paikalle on tulossa yhteensä 35 000 kävijää.

Stadionilla rokataan hellelukemissa

Tapahtumaan ennustetaan erittäin lämmintä säätä! Yleisöä pyydetään varautumaan omalla 0,5 litran vesipullolla, jota pystyy täyttämään paikan päällä. Tapahtumaan voi tuoda useamman tyhjän tai avaamattoman vesipullon.

Jokaisessa stadionin wc-tilassa on useita vesipisteitä joissa voit täyttää oman vesipullosi hygieenisesti raikkaalla vedellä. Pohjoisella stadiontorilla sijaitsee myös erilliset pop-up vesipisteet. Vettä myydään myös stadionin myyntipisteissä ja anniskelualueella, sekä permannolla erikseen pop-up vesimyyntipisteissä.

Saavu paikalle vähintään tuntia ennen keikan alkua

Tapahtuman portit avataan klo 18:00 ja showtime alkaa klo 20:30. Pyydämme kaikkia asiakkaita saapumaan paikalle vähintään tuntia ennen keikan alkua. Lue vinkit onnistuneeseen konserttiin, sekä katso tapahtuma-alueen kartta täältä: https://nelonenmedialive.fi/tapahtuma/apulanta-a30/.

Viimeiset liput myynnissä http://www.lippu.fi/artist/apulanta!