Juha Tapio – Elossa!

Juha Tapion uran ensimmäinen stadionkonsertti koetaan Tampereen Ratinassa 6.8.2022.

Ratinassa järjestettävä jättikonsertti kantaa nimeä Elossa! ja konsertissa nähdään jopa neljä upeaa lämmittelijäartistia; Irina, Jukka Poika, Olli Halonen sekä Sussu Arkinheimo. Unohtumattoman musiikki-illan kruunaa Juha Tapion koko pitkä keikka, jossa kuullaan kaikki suosikkihitit yllätyksineen. Lippuja on saatavilla vielä Lippu.fi.

Konsertin permanto muuntautuu Juha Tapion juhlakentäksi, jolle rakentuu pitkä esiintymis-catwalk. Catwalk mahdollistaa entistä paremmin vuorovaikutuksen ja yhdessäolon yleisön kanssa. Konsertin voi kokea livenä tai kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen myös Ruutu+ Livessä.

Konsertin aikataulut:

16:00 Ovet
17:00 Irina
18:00 Susanna Erkinheimo
18:30 Jukka Poika
19:20 Olli Halonen
20:30 Juha Tapio
23:00 Tapahtuma päättyy.