KRISTA HEINONEN ON NELONEN MEDIA LIVEN UUSI TAPAHTUMAJOHTAJA

Kuva: Niina Töyrylä

Krista Heinonen on nimitetty Nelonen Media Liven uudeksi tapahtumajohtajaksi. Aiemmin Heinonen työskenteli Nelonen Media Livellä nimikkeellä Head of production.

”Takana ovat poikkeusvuodet ja muuttuneessa maailmassa muutos näyttää olevan pysyvä olotila. Tapahtumaliiketoiminnan kasvu on olennainen osa strategiaa. Nelonen Media Live on iso toimija tapahtuma-alalla ja haluamme toimia suunnannäyttäjänä tuottamalla tapahtumamme laadukkaasti, vastuullisesti ja turvallisesti. Kaiken keskiössä on asiakas, joille haluamme mahdollistaa kulttuurista nauttimisen”, Heinonen sanoo.

Tapahtumajohtajana Krista Heinonen toimii operatiivisena johtajana ja tuotannon esihenkilönä.

”Nelonen Media Livellä on uskomaton määrä asiantuntijuutta ja hauska työyhteisö antaa meille erinomaisen lähtökohdan tuottaa yleisölle kiinnostavia liveviihdetapahtumia sekä ilmiöitä. Henkilöstö ja kumppanit ovat ottaneet organisaatiomuutoksen upeasti vastaan ja olen erittäin otettu jo nyt saaduista viesteistä ja puheluista”, Heinonen sanoo.

Krista Heinonen on ollut osa Nelonen Media Liveä alusta asti ja luotsannut läpi laadukkaita tuotantoja. Viime vuonna Heinonen vastasi mm. runsaasti huomiota ja positiivista palautetta järjestelyistä saaneesta Rockfestista, Iskelmä Festivaali Porista sekä Suomipop Festivaali Oulusta. Viime vuonna Heinonen oli myös ehdolla musicXmediassa vuoden tapahtumatuottajaksi.

”Kristalla on vahva ja monipuolinen kokemus ja osaaminen tapahtumatuotantojen ja niiden johtamisen parista ja on todella hienoa, että Liven uusi tapahtumajohtaja tulee oman organisaation sisältä. Kristan johdolla Nelonen Media Liven tapahtumatuotantojen kehitys ja kasvu jatkuu varmasti positiivisissa merkeissä eri sidosryhmien kanssa”, Nelonen Media Liven johtaja Anssi Nevalainen sanoo