SANNIN KESÄN AINOAT FESTARIKEIKAT

Megalomaanisen upea SANNI esiintyy tulevana kesänä neljällä eri festivaalilla: Suomipop Oulussa ja Jyväskylässä, Tammerfestissa sekä Tikkurila Festivaaleilla!

10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI on yksi suosituimpia pop-artisteja Suomessa. Maamme seuratuimpiin ja kuunnelluimpiin artisteihin jo vuosikymmenen ajan kuulunut SANNI on tunnettu omaleimaisista lyriikoistaan ja isoista pop-melodioistaan, jotka nostavat artistin kerta toisensa jälkeen suoratoistopalveluiden ja radiolistojen kärkisijoille. SANNI on arvostettu ja palkittu biisintekijä, joka on huomioitu uransa aikana kolmella Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. 

Olemme yhdessä Radio Suomipopin ja SANNIn kanssa käynnistäneet äänestyksen, jossa kovimmat SANNI-fanit voivat äänestää lempibiisejään tulevan kesän festarikeikkojen settilistaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi onnekas, joka pääsee osallistumaan KAIKILLE NELJÄLLE NML:N FESTIVAALEILLE, JOSSA SANNI ESIINTYY 😍💥 Voittaja pääsee myös tapaamaan SANNIa festivaalin aikana.

Käy ostallistumassa kisaan Radio Suomipopin nettisivuilla tai täällä.

Arvonta on K-18.