Uudet Soundit – TEOSTO ja Nelonen Media Live

Uudet Soundit - ilmianna tulokas ensi kesän festareille!

Uudet Soundit -kampanjassa etsimme tulokasta festareille. Teosto ja Nelonen Media Live työskentelevät yhdessä tulevaisuuden musiikin puolesta ja etsimme ja nostamme tuoreen tulokkaan, musiikintekijän tai bändin, kesän 2024 festarilavalle!

Live-esiintyminen ja keikat ovat edelleen musiikkialalla keskeisimpiä keinoja päästä yleisön suosioon. Kun keikkoja ei korona-aikana ollut, monta nuorta musiikintekijää ja tulevaa tähteä menetti mahdollisuutensa päästä esille. Teosto ja Nelonen Media Live haluavat kuroa umpeen pandemia-ajan kuoppaa tuomalla uusille, nouseville musiikintekijöille mahdollisuuksia päästä suuren yleisön tietoisuuteen. ”Uudet soundit” -kampanjassa kerätään ehdotuksia esiintyjiksi ensi kesän suurimmille festareille.

Sinun tehtäväsi on ilmiantaa nimi, kenet haluaisit nähdä festareilla ensi kesänä. Teoston ja Nelonen Media Liven luoma raati valitsee KOLME esiintyjää, yhden kullekin festivaalille: Rockfestiin, Raumanmeren Juhannukseen ja Suomipop Festivaali Jyväskylään.

Lue lisää kampanjasta ja ilmianna esiintyjä!

Ehdotuksien vastaanotto sulkeutuu 22.10.2023 ja lopulliset valinnat julkaistaan jo joulukuussa. Arvomme kaikkien ilmiantajien kesken lippuja kampanjassa mukana oleville festivaaleille.