Haemme tuotantopäällikköä

Haemme Nelonen Media Livelle tuotantopäällikköä. Tuotantopäällikkönä työskentelet osana Nelonen Media Liven tuotantotiimiä ja vastaat sovittujen tapahtumien tuotannoista laaja-alaisesti. Tuotantopäälliköllä on vastuu omien tapahtumien tuotannoista, sisältäen muun muassa budjetointia, sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyötä, tuotannon kokonaisvaltaista suunnittelua ja toteutusta, tiimin vetämistä sekä tapahtumien kehitystyötä. Tuotantopäälliköllä on merkittävä ja vastuullinen rooli tapahtumatuotantojemme menestyksessä. Tuotantopäällikkömme raportoivat työstään Head of Productionille.

Työsuhdetyyppi on toistaiseksi voimassaoleva. Nelonen Media Live tekee yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Aican Happy People Oy:n kanssa, jonka kautta työsopimus tehdään. Työpisteesi voi olla Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä, mutta tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitäsi etä- ja lähityön hybridinä. Sinun tulisi olla valmis myös liikkumaan tapahtumissamme ja tiimipalavereissa ympäri Suomen joustavasti.

Rekry on auki 23.10.2023.