Apulanta & Sinfonia Lahti

Apulanta & Sinfonia Lahti

Nokia Arena, Tampere perjantai 25.10.2024

Apulannan parhaat biisit ennenkuulumattomina bändin ja täysikokoisen sinfoniaorkesterin esittämänä!

Lipunmyynti konserttiin alkaa 3.11.2023 klo 9.00 osoitteessa lippu.fi/apulantasinfonia

Suomen musiikkiskenen kiistaton ikoni, Apulanta-yhtye, tekee historiallisen esiintymisen Tampereen Nokia Arenalla yhteistyössä Sinfonia Lahden kanssa. Yhteiskonsertin kapellimestarina toimii Erkki Lasonpalo.
Konsertti tarjoaa järkälemäisen kattauksen Apulannan parhaita kappaleita, jotka on sovitettu isolle sinfoniaorkesterille, tuoden aivan uudenlaisen keikkaelämyksen niin Apulanta-faneille kuin klassisen musiikin ystäville.

"Konsertti on meille kerran elämässä-tyyppinen mahdollisuus. Kaikenlaista hienoa on tullut vuosien saatossa tehtyä, mutta ei vielä koskaan täysikokoisen sinfoniaorkesterin kanssa. Kyseessä on niin ilmaisuvoimainen porukka, että illasta tulee kirjaimellisesti eeppinen. Sinfonia Lahti osoittaa mielestäni tämän myötä myös hienoa heittäytymiskykyä rikkoen kanssamme samalla eri musiikkityylien välille rakennettuja, keinotekoisen tuntuisia raja-aitoja. Biisit sovitetaan varta vasten tätä iltaa varten ja orkesteria johtaa Erkki Lasonpalo." kertoo Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki.