Dingo mukana festivaalikesässä

40-vuotis juhlavuottaan viettävä Dingo esiintyy kuudella Nelonen Media Liven festivaalilla heinäkuussa 2024!

Nelonen Media Liven festivaalikesän esiintyjäkattaus on täydentynyt yhdellä suomirockin legendaarisimmalla yhtyeellä. Dingon musiikki ja lukuisat hitit tulevat soimaan yhteislauluna kesällä 2024. Dingo esittää kesällä kuusi erikoiskeikkaa, joka kantaa nimeä Dingo: Nimeni on Dingo.

Ennennäkemättömään suosioon heti debyyttialbumillaan singahtanut Dingo viettää juhlavuottaan. Ennätyksiä rikkoneen "Nimeni on Dingo" -levyn julkaisusta tulee kuluneeksi pyöreät 40 vuotta, minkä johdosta yhtye kiertää tiiviisti Suomea. Levoton Tuhkimo, Sinä ja minä sekä monia muita rakastettuja hittejä kuullaan Himoksen ja Porin Iskelmä Festivaaleilla, Wanaja Festivalilla Hämeenlinnassa, Oulun Suomipop Festivaalilla, Tammerfesteillä sekä Kuopiorockissa. Erikoiskeikalla kokoonpano soittaa esikoislevynsä tematiikan ympärille räätälöidyn setin.

Neumannin luotsaaman Dingon vaikutus suomalaiseen musiikkitantereeseen on ilmiömäinen. Bändin levyjä on myyty yli 500 000 kpl ja heidän nostattama dingomania on ollut vertaansa vailla. Emma-palkittu yhtye on inspiroinut myös tulevien sukupolvien uusia suomalaisia menestystarinoita. Heistä on tehty musikaaleja, kuunnelmia, kirjoja ja parhaillaan myös elokuvaa, joka ilmestyy loppuvuodesta 2024. Dingon livesuosio ei ole kadonnut vuosikymmenien aikana mihinkään, vaan he esiintyvät yhä edelleen täysille saleille.