Gettomasa x Lauri Haav 10.7.2024 Jyväskylän Lutakonaukiolla!

Viime kesänä ensimmäistä kertaa Lutakonaukiolla järjestetty ja loppuunmyyty Gettomasan ja Lauri Haavin ikärajaton konserttipäivä järjestetään jo toista kertaa keskiviikkona 10.7.2024. Keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 26.2.2024. Lue lisää osoitteesta nelonenmedialive.fi/gettomasa.

Konsertti tulee olemaan tinkimättömyydestään tunnetun Gettomasan vuoden ainoa kotikenttäkeikka eli esiintyminen Jyväskylässä, joka koostuu vahvasta lavapreesensistä täynnä musiikkia listaykkösistä moderneihin klassikoihin. Jyväskylän Kortepohjasta lähtöisin oleva Gettomasa tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan ”500 hevosta”, ”Shampanjadieetillä” sekä ”Meit ei oo”. Artistin uusin kappale ”Exät” julkaistiin viime viikolla.

Gettomasa kommentoi itse konserttia seuraavasti:
“Ainahan se on spessua olla kotona keikalla. Kova livekattaus ja viime vuoden perusteella tulossa taas spektaakkelimainen setti. Nähään siellä Jyväskylä!!”

Konsertin toinen päätähti, kuokkalalaislähtöinen Lauri Haav, palkittiin viime viikonloppuna Emma Gaalassa Vuoden kotimaisena artistina. Yleisöäänestyksen myötä palkittu artisti taiteilee musiikillisesti popin, hiphopin ja r&b:n välimaastossa yhdistäen inhimillistä melankoliaa energisiin live-esiintymisiin. Lauri Haav tunnetaan mm. kappaleistaan ”Mua ei voi pelastaa”, ”Yks pullo” ja ”Tähti”.  Artistin uusin albumi ”Aino” julkaistiin syksyllä 2023. 

Gettomasan ja Lauri Haavin lisäksi tapahtumassa esiintyvät paikalliset, raikkaasta ja tinkimättömästä soundistaan tunnetut Axel Kala & Pyrythekid sekä räpin tämän hetken mielenkiintoisimpiin duohin lukeutuvat Jore & Zpoppa, joiden debyyttialbumi, yli 10 miljoonaa striimikertaa Spotifyssa kerännytLove SZNjulkaistiin keväällä 2023. Axel Kalan ja Pyrythekidin esiintyminen on osa artistien yhteistä, KPC-kollektiivin kautta löytynyttä yhteisprojektia, johon kuuluu myös viime jouluna julkaistu ”Maalainen” -EP.

Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 26.2. klo 9:00 Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. Viime vuoden konsertin tapaan tilaisuus on ikärajaton, jolloin myyntiin tulee sekä ikärajattomia, että K-18-lippuja, jotka oikeuttavat pääsyyn erilliselle anniskelualueelle.