Nelonen Media Live ja Neste jatkavat yhteistyötä

Suomen suurin festivaalijärjestäjä Nelonen Media Live (NML) jatkaa Nesteen uusiutuvien polttoaineiden käyttöä myös tulevana kesänä.

”Kehitämme jatkuvasti työtämme tapahtumapäästöjen vähentämiseksi. Tavoitteenamme on minimoida tapahtumien ympäristöjalanjälkemme, jossa otamme huomioon asiakkaat, henkilöstön, artistit ja sidosryhmät. Haluamme olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja kumppaniemme teot päästöjen vähentämiseksi auttavat tavoitteen saavuttamisessa”, Nelonen Media Liven vastuullisuusohjelman vetäjä, Head of Production Anniina Havukainen sanoo.

NML otti kesällä 2023 käyttöön Nesteen uusiutuvia tuotteita 13 festivaalin dieselgeneraattoreissa, työkoneissa ja autoissa. Ensimmäisen vuoden aikana kesäfestivaalien polttoainekäytöstä syntyvät kasvihuonekaasupäästöt vähenivät yhteensä 70 tonnia CO2e, mikä vastaa noin 130 rekkakuljetusta Helsingistä Ouluun.

Tulevana kesänä festivaalien henkilöstön käytössä on uusiutuvien polttoaineiden lisäksi Nesteen sähköautojen latauspalvelu