FESTARIKESÄ ON PUOLIVÄLISSÄ ❤️

Nelonen Media Liven festarikesä on puolivälissä! Kesä alkoi triplaviikonlopulla juhannuksena, jonka jälkeen tanssittiin Iskelmä Festivaaleilla kahdessa kaupungissa. Viime viikonloppuna rikottiin genrerajoja, kun Himoksella bailattiin eurodancemusiikin tahtiin Jysärissä ja samaan aikaan toisaalla kotimaisten huippunimien tahtiin Wanajassa.

Tulevana viikonloppuna juhlitaan kotimaisen musiikin suurjuhlaa Suomipop Festivaaleilla Jyväskylässä ja Oulussa. Sitä ennen keskiviikkona 10.7. Lutakonaukion lavalle nousevat jo toista vuotta peräkkäin jyväskyläläisen rapin kirkkaimmat tähdet Gettomasa ja Lauri Haav! 🔥

Lipunmyynti on tänä vuonna tehnyt useissa tapahtumissa ennätyksiä ja lippuja on julistettu loppuunmyydyiksi totuttua aikaisemmin.

Festaritunnelmia voit seurata Nelonen Media Liven festareiden somekanavilta, Tiktokista @nelonenmedialive sekä tapahtumien nettisivuilta.