UUSI ALUEVALTAUS – TIKSI DISCO!

Tikkurilafestivaali juhlistaa tänä vuonna kymmenvuotista taivaltaan tyylillä! Tiksi Disco nimellä tunnettu uusi alue festivaaleilla on luotu elämyksiä varten ja discossa viedään festaritunnelma aivan uusiin sfääreihin!

MJUUK Discokontti x LVK

Festarialueen sykkeessä sijaitsevasta Tiksi Discosta löydät MJUUK Discokontin, jossa jytää tasatunnein disco. Tiksin juhlijoita liikuttaa tapahtuman jokaisena päivänä LVK. Kontissa biletetään kesäisen housen ja popin tahtiin, ja kuullaan upeita remixejä tämän hetken kuumimmista hiteistä. Discon jälkeen voit palauttaa hiukset hehkuviksi MJUUK kauneuspisteellä hiuskosmetiikkasarjan tuotteilla.

Pullabiilistä Tiksin synttäripullat!

Mikä juhla se sellainen on ilman herkkuja? Bongaa Patisserie Teemu Auran pullabiilii ja nappaa mukaasi Tiksin nimikkosynttäripulla. Tämä makuelämys vie kielen mennessään ja kruunaa juhlatunnelman. Voiko olla parempaa kun löytyy bileet ja pullabiili samasta paikasta?

360 Photo Booth by Rajala saapuu Tiksiin!

360 Photo Booth on alustan ympärillä pyörivä kamera, joka luo lumoavia slow motion -videoita vain hetkessä. Kamera tekee 3,5 pyörähdystä ja boom: saat videoklipin välittömästi puhelimeesi. 360 Photo Booth by Rajala pyörii Tiksi Discon keskiössä. Tule ikuistamaan festivaalitunnelmasi veloituksetta ja ole Tiksin 2024 vuoden superstara!

Glitternisti stailaa Tiksi Discossa!

Haluatko lisätä säihkettä festarityyliisi? Se onnistuu Tiksin Discossa! Päivitä festarilookkisi uusille, säkenöiville leveleille Glitternistin penkissä. Laita poskipäät säihkymään tai viikset kimaltelemaan, ja käännä päitä läpi festivaalihumun. Glitternisti ehostaa Tiksi Discossa ja tarkemmat aikataulut löydät festivaalin alueohjelman nettisivuilta!

Tiksi Disco on vuoden kovin bilepaikka – tule juhlimaan Tikkurila Festivaalin vuosikymmentä!