Gasellien 15v juhlakeikka Helsingin Jäähallilla 20.4.2024 – Loppuunmyyty!

Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon lukeutuva Gasellit juhlii 15-vuotista taivaltaan Helsingin jäähallissa huhtikuussa. Luvassa on Gasellien uran suurin konsertti ja samalla kevään ainoa esiintyminen. Konsertin alkuillassa esiintyy Stepa.

“Käsittämätöntä, että bändi joka me perustettiin teini-ikäisinä on ollut olemassa jo niin pitkään, että jos se olisi ihminen, se voisi hankkia mopokortin itselleen. Gasellit on ollut valtava osa meidän elämää koko matkan teinistä aikuisuuteen ja nyt tuntuu tärkeältä pysähtyä juhlistamaan sitä taivalta. Juhlakeikalla halutaan katsoa taaksepäin ja esittää paljon musiikkia niin uusilta kuin vanhemmiltakin levyiltä ja ennen kaikkea pitää ihan järkyttävän kovat bileet! Tuu juhlimaan meidän kanssa”

Gasellit on noussut 15-vuotisen uransa aikana suomiräpin kärkinimien joukkoon. Tästä kertovat sadat loppuunmyydyt keikat ympäri Suomen, useat radiohitit, toistasataa miljoonaa toistoa Spotifyssa sekä vuoden yhtye- ja vuoden rap/R&B -Emma-palkinnot. Yhtyeen tuotannosta löytyy hieno lista superhittejä kuten Laulu ilman sanoja, Pakko relaa ennen kun mä delaan, Kuvittele meidät siellä, Riks raks poks, Mitä mä Malagas?, Imus ja Muistanks mä väärin?

Helsingin Oulunkylästä lähtöisin oleva nelikko on tullut tunnetuksi yhtenä Suomen aktiivisimmista live-yhtyeistä. Keikkoja on vuosien varrella kertynyt yli 700 ja Gasellit onkin kasvanut sumuisista klubeista festivaalien pääesiintyjäksi. Nyt luvassa on Gasellien uran toistaiseksi suurin oma keikka.

18:00 Ovet auki
18:00 DJ Double M
19:00 Stepa
19:30 DJ Double M
20:00 Gasellit

Konsertti päättyy noin klo 22 mennessä. Muutokset aikatauluun mahdollisia.

Konsertti on loppuunmyyty.

Konsertti on ikärajaton. Permannon suositusikäraja 12. Suosittelemme nuorimpia kävijöitä osallistumaan aikuisen valvojan kanssa.
Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Mikäli olet ostanut istumapaikkalipun, säilytäthän lippusi huolella, sillä lipussa lukee istumapaikkasi sijainti.

Tapahtuman virallinen lipunmyyjä on Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

Konsertti järjestetään Helsingin Jäähallilla 20.4.2024.

Jäähallin osoite:
Nordenskiöldinkatu 11-13
00250 Helsinki

Konsertti on loppuunmyyty, joten oville saattaa muodostua jonoja. Saavuthan siis ajoissa!

Käytössä ovat Nordenskiöldin kadun puoleiset pääovet (A-ovet), sekä Pohjoisen Stadiontien puoleiset D-ovet. Lipulla pääsee vain kerran sisään. Liput luetaan ovilla elektronisesti ja ovilla suoritetaan turvatarkastus.

Jäähallin sisällä palvelee narikka. Narikan hinta on 4 eur/hlö, lisäkäynti 1 eur. Huomioittehan, että tapahtumassa on rajattu määrä narikoita.

Helsingin Jäähalli sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä. Parkkitilaa on rajallisesti ja se on maksullista.

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta.

Tutustuthan jäähallin saavutettavuusinfoihin huolella.

Järjestelmä- ja videokameroiden, selfiekeppien, nauhureiden, retkikalusteiden, lemmikkieläinten, alkoholijuomien, laser-osoittimien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on sallittu vain sille erikseen varatuilla alueilla, seuraa opasteita.
Kaikissa ongelmatilanteissa käännythän järjestyksenvalvojien puoleen, joiden kautta saat pyynnöstä yhteyden konsertin järjestäjään.

Tapahtumassa päivystää koulutettu ensiapuryhmä, jonka tavoitat järjestyksenvalvojien kautta. Suosittelemme yleisöä varautumaan korvatulppien kera.

TURVALLINEN TILA

Nelonen Media Liven tapahtumissa on nollatoleranssi häirinnälle. Emme hyväksy seksuaalista hyväksikäyttöä, henkisestä ja fyysistä väkivaltaa, ahdistelua, rasismia, homo- ja transfobiaa, ableismia, misogyniaa sekä vallan väärinkäyttöä missään muodossa tapahtumissamme. Yleisön, muusikoiden, henkilökunnan ja kaikkien tapahtumissamme vierailevien henkilöiden turvallisuus on meille ehdottoman tärkeää. Tapahtumat järjestetään aina yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus ja terveys edellä.

Jokaisen ihmisen tulee saada olla turvassa tilasta ja tilanteesta riippumatta, ja sen eteen jatkamme työn tekemistä. Minkäänlaiselle toisen koskemattomuutta rikkovalle käytökselle ei ole tilaa tapahtumissa eikä missään muuallakaan.

Otathan yhteyttä henkilökuntaan mikäli näet tai koet syrjintää, häirintää tai muita epäasiallisia tilanteita. Olemme avanneet tapahtumien häirintälomakkeen, jonka kautta pyydämme yhteydenottoja mikäli kohtaat epäasiallista käytöstä tapahtuman aikana. Viestit käsitellään luottamuksella tapahtumien hyvisten eli vastuullisuusryhmää koordinoivan tuotantopäällikön ja henkilöstökoordinaattorin toimesta, jotka tarvittaessa käyvät tilannetta läpi myös turvallisuuspäällikön ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, ja niihin etsitään ratkaisut. Viime kädessä olemme yhteydessä viranomaisiin. Hiljaisuus näissä asioissa ei ole ok!

Konsertin tuottaa Nelonen Media Live.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit ottaa yhteyttä konsertin järjestäjään sähköpostitse tapahtumat@nelonenmedia.fi.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditoituminen on auki 18.4.2024 klo 23:59 saakka.
Akkreditointihakemus löytyy täältä.