Gasellit 15v juhlakeikka 20.4.2024

Gasellien 15v juhlakeikka Helsingin Jäähallilla 20.4.2024! Liput myynnissä NYT!

Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon lukeutuva Gasellit juhlii 15-vuotista taivaltaan Helsingin jäähallissa ensi keväänä. Luvassa on Gasellien uran suurin konsertti ja samalla kevään ainoa esiintyminen.

“Käsittämätöntä, että bändi joka me perustettiin teini-ikäisinä on ollut olemassa jo niin pitkään, että jos se olisi ihminen, se voisi hankkia mopokortin itselleen. Gasellit on ollut valtava osa meidän elämää koko matkan teinistä aikuisuuteen ja nyt tuntuu tärkeältä pysähtyä juhlistamaan sitä taivalta. Juhlakeikalla halutaan katsoa taaksepäin ja esittää paljon musiikkia niin uusilta kuin vanhemmiltakin levyiltä ja ennen kaikkea pitää ihan järkyttävän kovat bileet! Tuu juhlimaan meidän kanssa”

Gasellit on noussut 15-vuotisen uransa aikana suomiräpin kärkinimien joukkoon.Tästä kertovat sadat loppuunmyydyt keikat ympäri Suomen, useat radiohitit, toistasataa miljoonaa toistoa Spotifyssa sekä vuoden yhtye- ja vuoden rap/R&B -Emma-palkinnot. Yhtyeen tuotannosta löytyy hieno lista superhittejä kuten Laulu ilman sanoja, Pakko relaa ennen kun mä delaan, Kuvittele meidät siellä, Riks raks poks, Mitä mä Malagas?, Imus ja Muistanks mä väärin?

Helsingin Oulunkylästä lähtöisin oleva nelikko on tullut tunnetuksi yhtenä Suomen aktiivisimmista live-yhtyeistä. Keikkoja on vuosien varrella kertynyt yli 700 ja Gasellit onkin kasvanut sumuisista klubeista festivaalien pääesiintyjäksi. Nyt luvassa on Gasellien uran toistaiseksi suurin oma keikka.

Liput ovat myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/gasellit 🔥

Liput ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi/gasellit

Konsertti on ikärajaton. Permannon suositusikäraja 12. Suosittelemme nuorimpia kävijöitä osallistumaan aikuisen valvojan kanssa. Rajatut anniskelualueet.

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta.

Tutustuthan jäähallin saavutettavuusinfoihin huolella.

Konsertin tuottaa Nelonen Media Live.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit ottaa yhteyttä konsertin järjestäjään sähköpostitse tapahtumat@nelonenmedia.fi.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.