HitMixin iskulause on ”Tänäänkin lähtee”. Meille se tarkoittaa 24/7 hyvää fiilistä, heittäytymistä, huippuhetkiä ystävien kanssa ja positiivista otetta elämään.🔥 Me tiedetään, että samaa asennetta löytyy myös teistä kuulijoista, HitMix-perheestä! Siksi kysymme nyt:

MILTÄ ”TÄNÄÄNKIN LÄHTEE” NÄYTTÄÄ SUN ELÄMÄSSÄ? NÄYTÄ JA VOITA JYSÄRILIPUT!

Onko se loikkaamista pommilla järveen, kruisailua Suomen suvessa tai maljan nostamista kavereiden kanssa? Ehkä se on lenkki koiran kanssa kauniina kesäiltana, oma autokaraoke työmatkalla tai ikkunoiden peseminen hyvän biisin tahtiin?🙌

Kerro sun ”Tänäänkin lähtee” -näkemys meille videona tai valokuvana, ja voit päästä HitMixin tulevaan TV-mainokseen! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona Jysäri 2024 -liput sekä majoitus kahdelle hengelle! Lisäksi arvotaan HitMixin oheistuotteita.

TOIMI NÄIN:

👉 Nappaa sun ”Tänäänkin lähtee” -hetki (tai -hetket) videoksi tai kuvaksi ja lähetä ne meille 20.08.2023 mennessä. Materiaalin voit lähettää käyttämällä alta löytyvää lomaketta.

👉 Kuvamateriaalin muodolla ei ole väliä – pysty tai vaaka, äänillä tai ilman ääniä – ihan sama! Kunhan fiilis välittyy ja valoa on riittävästi, että tapahtumista saa selvää.

👉 Jos haluat lähettää useamman tiedoston (mikä on enemmän kuin toivottua!), kätevin tapa on pakata ne yhdeksi zip-tiedostoksi ja lähettää kerralla. Näin vältyt useammalta lomakkeen täyttämiseltä, mikä ei kyllä sekään ole kiellettyä.

👉 Muista, että vapaus on sulla! ”Tänäänkin lähtee” voi tarkoittaa yllä lueteltuja asioita tai ihan mitä tahansa muuta. Me halutaan videoon mukaan aitoja hetkiä, iloisia ilmeitä ja 100% fiilistä meidän kuulijoilta.💜

Aika alkaa nyt! Tänäänkin lähtee!

Huom! Osallistumalla hyväksyt, että lähettämääsi materiaalia voidaan käyttää HitMixin mainoksessa ja sosiaalisen median sisällöissä, sekä muut kampanjan ja arvonnan säännöt, jotka löytyvät täältä.