KIITOS GETTOMASA x LAURI HAAV!

Suomirapin pioneerin Gettomasan kesän ainoa Jyväskylän keikka nähtiin Lutakonaukiolla keskiviikkona 10.7.2024! Illan aikana lavalle kipusivat myös järisyttävän suosion saavuttanut Lauri Haav, Axel Kala & Pyrythekid sekä Jore & Zpoppa.

OLITKO KEIKALLA ASIAKKAANA?
Vastaa kävijäkyselyyn alla olevasta linkistä! Voit voittaa lippuja Nelonen Media Liven festivaaleille vuodelle 2025!

Artistit

Gettomasan sanantarkka artikulaatio, tunnistettava soundi ja vahva lavapreesens vangitsee kuulijan aina klubeilta stadionille saakka. Suomirapin ykköspaikalle määrätietoisella työnteolla kivunnut artisti tunnetaan muun muassa ikonisesta “Chosen Onesta” (2016), suurmenestyksen kerryttäneestä “Diplomaatista” (2019), artistin monipuolisuutta esitelleestä “Kalamies” (2020) -albumista sekä Emma-palkitusta ”Vastustamaton” (2022) -albumista. Viimeisintä albumia edeltävät singlet keräsivät yli 20 miljoonaa streamia ja albumikokonaisuus lunasti itselleen “Vuoden albumi” sekä “Vuoden myydyin albumi” -Emma-patsaat.

Jyväskylästä kotoisin oleva, vuonna 2019 ensimmäisen EP:nsä Nyt ja heti kautta yleisön hurmannut Lauri Haav on luovasti genrerajoja rikkova artisti. Rapin, r&b:n ja popin luovasti yhdistävä stara on kerryttänyt suuren suosion jo ensimmäisten artistivuosien aikana ja sen kasvulle ei näy loppua. Huippulukuja striimannut ja useita Emma-ehdokkuuksia napannut Haav on selkeä tulevaisuuden suunnannäyttäjä ja Suomen musiikkikentän yksi merkittävimpiä nousijoita.

Jyväskylästä kotoisin olevat Axel Kala ja Pyrythekid nähdään yhdessä Lutakonaukion lavalla. Pyrythekid tuo Suomen räppikentälle monipuolista tuotantoaan. Tällä hetkellä kovasta nosteesta nauttiva artisti julkaisi loppuvuonna 2023 yhdessä Axel Kalan kanssa EP:n ”Maalainen”. Lämpimän vastaanoton saaneella kokonaisuudella kuullaan muun muassa top-listoiltakin löytyneet afrosoundista vaikutteita saaneet singlet Mä + Sä ja 3 Toivomusta.

Axel Kala julkaisi myös vuonna 2023 odotetun debyyttialbuminsa ”Sademies”, joka sisältää muun muassa artistin nuoruuteen palaavan singlen Emmä haluu kaikkee. Levyltä löytyy myös jo aiemmin julkaistuja singlejä: platinahitti Moni meist, luottotuottajan kanssa työstetty Sait mut jäämään (feat. Skywalk) sekä artistin soundimaailmaa kiteyttävä Kosketan pilvii

Pohjoisesta Helsingistä ponnistava Jore & Zpoppa on räpin saralla tällä hetkellä kiistatta mielenkiintoisin duo. Vuodesta 2018 asti musiikkia tehnyt ja keikkalavoilta tutuksi tullut kaksikko on pysynyt uskollisena tyylilleen, vakiinnuttaen paikkaansa kotimaisen rap-musiikin eturivissä. Kuplivat ja leikkisät melodiat nitoutuvat yhteen klubia järisyttävän tuotannon kanssa, vangiten kuulijan heidän maailmaansa jo ensikuuntelulla. 

KE 10.7.2024

18:30 Portit auki
19:15 Jore & Zpoppa
20:00 Axel kala & Pyrythekid
21:00 Lauri Haav
22:30 Gettomasa

Muutokset aikatauluun mahdollisia.

 

Lipun hinta alkaen 39,90 € + mahdolliset toimituskulut. Ostorajoitus 10 kpl / hlö. Liput myy Lippu.fi ja Tiketti.

 • Kaikki paikat keikalle ovat seisomapaikkoja
 • Lipulla ei voi poistua alueelta kesken kaiken, eli ostetulla lipulla pääsee vain kerran sisään alueelle
 • Kaikki liput luetaan portilla elektronisesti

Kaikki paikat ovat numeroimattomassa seisomakatsomossa. Alaikäisille ja täysi-ikäiselle on erilliset alueet, molemmilta alueilta on pääsy lavan edustalle. Ostathan omaa ikääsi vastaavan lipun, jotta voimme mitoittaa alueet ja niiden palvelut vastaamaan kysyntää. Alaikäisten kanssa saapuvat, alaikäisten alueella konserttia katsovat huoltajat voivat ostaa ikärajattoman lipun. 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät konserttiin vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa. Kaikki konserttiin tulijat tarvitsevat oman lipun (poislukien avustajat, lisätietoa alla). Konsertissa ei ole erillistä VIP-aluetta.

Ostathan lippusi vain virallisten myyntikanavien kautta, jotka ovat Tiketti ja Lippu.fi.
Ainoat viralliset jälleenmyyntikanavat ovat Liputon (Tiketti)  ja Fansale (Lippu.fi).
Ethän postaa lipustasi kuvaa someen, jotta lipun koodia ei voida kopioida ja väärinkäyttää.

PYÖRÄTUOLI- JA ASIAKAS+ AVUSTAJALIPUT
Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

Pyörätuolikoroke sijaitsee ikärajattomalla alueella. Pyörätuolilla pääsee halutessaan liikkumaan myös anniskelualueen puolelle, mikäli on täysi-ikäinen.

”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.

”Asiakas+avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman turvatarkastukseen ja lipunlukuun. Mikäli avustajalla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, se on hyvä ottaa mukaan. Tosite nopeuttaa sisäänpääsyä, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Mikäli tarvitset tapahtuman aikana useampaa avustajaa, olethan yhteydessä meihin niin järjestetään asia.

 

Tapahtuma on ikärajaton! Alueella on anniskelualue, joka on K-18. Ikä tarkistetaan anniskelualueen portilla.

Konserttiin myydään erikseen sekä ikärajattomia että K-18 -lippuja. Ostathan omaa ikääsi vastaavan lipun, jotta voimme mitoittaa alueet ja niiden palvelut vastaamaan kysyntää. Alaikäisten kanssa saapuvat, alaikäisten alueella konserttia katsovat huoltajat voivat ostaa ikärajattoman lipun.

12-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät konserttiin vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

Konsertti järjestetään Lutakonaukiolla, ja lähin osoite tapahtumalle on Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä. Lutakonaukio sijaitse aivan keskustan ja Jyväskylän matkakeskuksen tuntumassa, Paviljongin ja Jyväskylän Sataman välissä. Keskustasta aukiolle matkaa on noin 600 metriä, ja parhaiten perille löytää seuraamalla Paviljonki-opasteita. Saapuminen tapahtuma-alueelle onnistuu kävellen, pyörällä, sähköskootterilla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Porttien läheisyyteen ei voi saapua autolla tai taksilla, eikä konsertilla ole omaa pysäköintialuetta. Lähimmät pysäköintialueet ovat Paviljonki P2 Uno Savolankadulla sekä Paviljonki P1 suoraan alueen alapuolella. Näistä Uno Savolankadun pysäköinti on esteetön. Paviljonki P1-hallista voi poistua vain A-rapun tai F-rapun kautta.

Sähköskuuteille ja polkupyörille on omaa parkkitilaa Messuaukiolla, portin pieleen jätetyt kulkuneuvot siirretään pois.

Tapahtuman portti sijaitsee Messukeskus Paviljongin ja Solo Sokos Hotel Paviljongin läheisyydessä. Sisääntulon läheisyydessä on narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Huomaathan, että et voi poistua narikkaan kesken tapahtuman! 

Jonottaminen tapahtuma-alueen portilla on sallittua vasta 10.7. klo 12:00 alkaen.

Tapahtuma-alueella on erillinen anniskelualue, jossa on ruoka- ja juomamyyntipisteitä. Ruokamyyntipisteitä löytyy myös ikärajattomalta alueelta. Alueen wc-tilat sijaitsevat porttien läheisyydessä sallitulla alueella sekä tapahtuma-alueen päädyssä anniskelualueella.

 

Tapahtumassa palvelee narikka alueen ulkopuolella, hinta 4€. Viethän sinne kaikki tavarat, joita et tarvitse konsertin aikana. Huomioithan, että kesken konsertin ei voi poistua käymään narikassa!

Tapahtuman löytötavarat toimitetaan narikkaan, josta niitä voi kysellä myös Suomipop Festivaalin ajan.  Suomipop Festivaalin jälkeen löytötavarat toimitetaan Sisä-Suomen Poliisilaitokselle.

Nelonen Media Liven pääprioriteetti on tuottaa turvallisia tapahtumia ja ottaa se huomioon kaikessa toiminnassaan huolehtien esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Konsertin tuotantoryhmä tekee tiiviistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelee tapahtumaa viranomaisohjeistuksen mukaisesti, noudattaen myös omia Nelonen Media Liven vastuullisuuslupauksia johon kuuluvat mm. turvallinen tila, ympäristön huomioiminen sekä yhteisöllisyys. Voit lukea niistä lisää täältä.

Gettomasan & Lauri Haavin konsertissa on paikalla lukuisia järjestyksenvalvojia, jotka ohjaavat, neuvovat ja pitävät yllä tapahtuman turvallisuutta, tekevät ikäraja- ja aluevalvontaa sekä toimivat liikenteenohjauksen kautta myös alueen ympäristössä. Noudatathan järjestyksenvalvojien ohjeita ja kehotuksia tapahtuman aikana!

Turvalliseen Nelonen Media Liveen kuuluu myös turvallinen tila. Meillä on nollatoleranssi häirinnälle. Otathan yhteyttä henkilökuntaan matalalla kynnyksellä, mikäli näet tai koet syrjintää, häirintää tai muita epäasiallisia tilanteita. Olemme myös avanneet tapahtumien häirintälomakkeen, jonka kautta pyydämme yhteydenottoja mikäli kohtaat epäasiallista käytöstä festivaalin aikana. Viestit käsitellään luottamuksella tapahtumien hyvisten eli vastuullisuusryhmää koordinoivan tuotantopäällikön ja henkilöstökoordinaattorin toimesta, jotka tarvittaessa käyvät tilannetta läpi myös turvallisuuspäällikön ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, ja niihin etsitään ratkaisut. Viime kädessä olemme yhteydessä viranomaisiin. Hiljaisuus näissä asioissa ei ole ok!

SAA TUODA / SALLITUT ESINEET JA ASIAT

 • 1 kpl 0,5 litran kokoinen avaamaton tai tyhjä, muovinen virvoitusjuomapullo, josta näkyy läpi (esim. muovinen vesipullo, limupullo tms) per asiakas. Jos kyseessä on kestovesipullo, tyhjennäthän sen ennen tuloasi tapahtumaan, meiltä löytyy vesipiste josta täyttää juomapullo!
 • pokkari- ja kännykkäkamerat
 • pienet reput, käsilaukut, kangaskassit yms – isot rinkat, matkalaukut yms on vietävä narikkaan!
 • Pienet eväät, esim. pähkinät, hedelmät, selkeästi pienille lapsille pienten lasten ruuat

TAPAHTUMAAN EI SAA TUODA / KIELLETYT ESINEET

 • lasipulloja, purkkeja, tölkkejä
 • sateenvarjoja
 • retkituoleja
 • juomia
 • lemmikkejä
 • minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä, kimballia yms tukijalkaa kameralle
 • matkakaiuttimia tai muita boombox -järjestelmiä
 • dronelennokkeja, tapahtuma-alue on lentokieltoaluetta
 • omia radiopuhelimia
 • polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja, sähkömopoja tai sähköpotkulautoja

Konserttialue Lutakonaukiolla on helppokulkuista tasaista asvalttialuetta. Pyörätuoliasiakkaille tullaan rakentamaan oma katsomo ja alueelta löytyy lisäksi levähdyspaikkoja kulkuväylien varrella. Alueella on myös esteettömiä WC-tiloja. Meillä käy vessapassi, jolla voit käyttää kaikkia tapahtuma-alueella asiakkaille tarkoitettuja WC-palveluita.

Sisäänkäynnin lähin taksitolppa sijaitsee Piippukadun päässä. Invataksilla voi kuitenkin saapua Fortunakujan kautta Kielo 3-rakennuksen luo. Tapahtumalla ei ole erikseen omaa pysäköintialuetta, eikä invaparkkipaikkoja.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa lipuntarkistukseen, jolloin pääsette sisään tapahtumaan.

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyn oikeuttavaa lippua. Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa on myynnissä erillinen ”asiakas+avustaja” -lippu. Lipputyypit ovat erilliset, jotta saamme lähetettyä asiakkaille heidän lipputyyppiään vastaavat saapumisohjeet.

Kysyttävää esteettömyydestä tai saavutettavuudesta? Ota yhteyttä sähköpostilla tapahtumat@nelonenmedia.fi .

Kysyttävää?

Laita sähköpostia osoitteeseen tapahtumat@nelonenmedia.fi.

Akkreditointi medialle ja musiikkialan ammattilaisille on päättynyt.
Akkreditoituminen on tarkoitettu median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille, jotka saapuvat tapahtumaan työtehtävissä