Maija Vilkkumaa:
Vilkku-maa

Maija Vilkkumaan suurkeikka Vilkku-Maa järjestetään Nokia Arenalla 5.12.2024

Liput Vilkku-Maa -keikalle ovat nyt myynnissä!

Suomi-rockin kuningatar Maija Vilkkumaa saapuu Suomi-rockin pääkaupunkiin. Artistin tähänastisen uran suurin esiintyminen, Vilkku-Maa -niminen suurkeikka järjestetään Suomen itsenäisyyspäivän aattona, torstaina 5.12.2024 Nokia Arenalla Tampereella.

“Tulen värikkäine ryhmineni Tampereelle, sillä missään ei suomalaisen musiikin sanan säilä ole niin terävänä välkkynyt kuin siellä”, Vilkkumaa runoilee.

“Tulen, koska kaipaan tehtaanpiippujen savuihin, kosken kirkkauteen, bassorummun sykkeeseen, sähkökitaran mouruntaan.”

Vilkkumaa juhli 50-vuotisjuhliaan Helsingin Jäähallissa 1973-nimisellä keikalla marraskuussa 2023. Keikka myyntiin loppuun yli puoli vuotta ennen tapahtumaa. 

“Minun keikallani jokainen on rocktähti, oman elokuvansa pääosassa,” Vilkkumaa sanoo.

Lipunmyynti Vilkku-Maa -keikalle ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi/vilkkumaa

Liput alkaen 49,90€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ lippu.fi)

Keikka on sallittu, lukuunottamatta K-18 anniskelualueita. Permannon suositusikäraja 12 vuotta.

Tapahtuman virallinen lipunmyyjä on Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Mikäli olet ostanut istumapaikkalipun, säilytäthän lippusi huolella, sillä lipussa lukee istumapaikkasi sijainti.

Tapahtuma järjestetään Nokia Arenalla Tampereella, osoitteessa
Kansikatu 3, 33100 Tampere.

Tapahtuma-alueelle on hyvät kulkuyhteydet. Nokia Arena sijaitsee Tampereen keskustassa, joten suosittelemmekin saapumaan alueelle jalkaisin, polkupyörillä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta.

Tustuthan Nokia Arenan esteettömyysinfoihin.

Konsertin järjestää Nelonen Media Live, yhteistyössä Radio Suomipop.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit ottaa yhteyttä konsertin järjestäjään sähköpostitse tapahtumat@nelonenmedia.fi.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.