Radio Rock -risteily

SANOIKO JOKU SYNTTÄRIT? YABBADABBADOO!!! Radio Rock täyttää päräyttävät 15 vuotta ja olemme rakentaneet liitoksistaan pursuilevan juhlamenun.

Musiikkiohjelmistosta vastaavat kotimainen, ja kansainvälisestikin mainetta niittänyt, metallisuuruus AMORPHIS, power metal -jätti BEAST IN BLACK, kotimaisen rockmusiikin suunnannäyttäjä HERRA YLPPÖ sekä rouhean rockin lähettiläs LOS BASTARDOS FINLANDESE. Ja jos joku on varma niin se, että tunnelma ja oheisohjelmisto ovat 100% Rock. Oheisohjelmistoa ja muuta pöhinää julkaisemme pitkin matkaa somessa, joten ota haltuun risteilyn Facebook-event.

VARAA RISTEILY TÄÄLTÄ!

Risteilyn aikataulu
Länsisatama, Helsinki
La 10.9.2022 Hel-Tal klo 18.30-22.00
Su 11.9.2022 Tal-Hel klo 12.10-16.00

Maihinnousu on mahdollinen, mutta seuraamme tilannetta ja suosituksia. Aikataulu sitoumuksetta. Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin.

Radio Rock -risteilylle saatavilla lisäpalveluna myös bussikuljetukset. 30 henkilöä on vähimmäisosallistujamäärä, jotta risteilybussit toteutetaan. Jos minimimäärä ei toteudu on matkanjärjestäjällä oikeus peruuttaa kuljetus, mutta tämä ei oikeuta risteilyn peruuttamiseen ilman kuluja. Bussien aikataulut sitoumuksetta.

Varattavissa olevat bussireitit:
1 Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Lahti
2 Pori-Huittinen-Forssa
3 Jyväskylä-Joutsa-Hartola-Heinola-Lahti
4 Tampere-Hämeenlinna-Riihimäki
5 Lappeenranta-Kouvola-Kuusankoski
6 Turku-Salo-Lohja
7 Hamina-Kotka

Risteilyn ikäraja on 20 vuotta. Matkalla tulee olla mukana joko voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä uudenmallinen kuvallinen EU-henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.

Koska korona edelleen vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme, seuraamme tiukasti viranomaisten määräyksiä sekä THL:n suosituksia. Kiinnitämme risteilyillä erityistä huomiota matkustajien, henkilökunnan ja artistien turvallisuuteen sekä hygienia-asioihin. Tutustu tarkempaan turvallisuusinfoon täältä.

Vastuullisena tapahtumanjärjestäjänä noudatamme ajankohtaisia voimassa olevia viranomaismääräyksiä. Seuraamme tilannetta ja viestimme kanavissamme ja lipun ostaneille lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Radio Rock -risteilyyn liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse risteilyt@elamysgroup.com ja puhelimitse 0925102097 (ma-pe klo 10-14).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.