Radio Rock risteily: Sakara 20v!

Radio Rock -risteily on ensi syksynä Sakara 20v -juhlaristeily!

Legendaarinen kotimainen raskaan musiikin levy-yhtiö Sakara Records täyttää kunnioitettavat 20 vuotta, ja juhlistaa merkkipaalua pitkin vuotta yhdessä Radio Rockin kanssa yhteisellä risteilyllä. Marraskuussa rokataan laik nevö bifoo!

4. marraskuuta seilattavalla Sakara 20v -risteilyllä esiintyy lähes koko Sakaran aktiivinen artistikatalogi, eli Mokoma, Stam1na, Rytmihäiriö, Jarkko Martikainen ja Stoned Statues. Risteilyllä juhlamenossa matkassa mukana ovat tietysti myös Radio Rockin jengi.

Liput risteilylle tulevat myyntiin vielä ennen kesää! Seuraa nettisivua ja Radio Rockin sekä Sakaran bändien kanavia. Asenne yhdistää tälläkin risteilyllä!

Ps. Risteilyllä julkaistaan Sakaran 20-vuotisjuhlakirja joka kantaa nimeä SAATANA perkele - Sakara Records 20 vuotta. Sen on kirjoittanut aiemmin mm. Alexi Laihon elämäkertakirjan toimittanut Petri Silas. Yksi hyvä syy lisää tulla ensi syksynä Radio Rockin Sakara-risteilyille!

Lue lisää Sakara -risteilystä!