Syksy täynnä risteilyjä!

Nelonen Media Liven syksy risteillään kolmen mielettömien ja keskenään erilaisten risteilyjen voimin!

Legendaaarinen Suomipop-risteily valloittaa aallot 5.-6.10.2023.

Syksy aloitetaan 5.-6.10.2023 LegendAAArisella Suomipop-risteilyllä! Suomipop-risteily on muodostunut legendaariseksi ja se palaa entistä ehompana heti lokakuun alussa. Risteilyllä nautitaan kotimaisesta musiikista tanssien ja laulaen, kun mukaan lähtevät Elastinen, KUUMAA ja VIIVI. Laivaan lastataan lisäksi koko Suomipopin jengi ja tietysti kuulijat! Lue lisää ja varaa hyttisi pian, luvassa on todellinen piristys syksyn keskelle!

Radio Rock-risteily on tänä vuonna Sakara 20v -juhlaristeily!

Radio Rockin Sakara 20v. juhlaristeily seilataan 4.11.2023.

Kotimainen raskaan musiikin levy-yhtiö Sakara täyttää tänä vuonna pyöreitä ja Itämerellä juhlitaan 20-vuotisrokkikinkereitä 4.11.2023. Asenne yhdistää tälläkin risteilyllä ja merkkipaalua juhlistetaan yhdessä Mokoman, Stam1nan, Rytmihäiriön, Jarkko Matikaisen ja Stoned Statuesin kanssa. Mukaan kyytiin hyppäävät Radio Rockin -remmi sekä tietysti te, arvon rokkikanssamatkustajat. Lue lisää Radio Rockin ja Sakaran 20v. juhlaristeilystä ja tuu mukaan, marraskuussa rokataan laik nevö bifoo!

Aito Iskelmä -risteily tulee joulukuussa!

Aito Iskelmä -risteily risteillään 9.12.2023.

Aito Iskelmä -risteily risteillään 9.12.2023 ja tällä risteilyllä ytimessä on tanssi! Risteilykansan vie tanssin pyörteisiin iki-ihanat Juha Tapio, Matti ja Teppo, Arja Koriseva, Marko, Jukka & Jackpot sekä Jaska Mäkynen. Aitoiskelmäläiset Elina, Marko, Hanna, Milla, Jenni & Krista kutsuvat juuri sinut ja ystäväsi sydämellisesti mukaan risteilemään! Lue lisää risteilystä, varaa hyttisi ja ota irtiotto keskelle pikkujoulukautta!