Gasellien 15v. juhlakonsertti on loppuunmyyty

Gasellien 15.v juhlakonsertti vietetään 20.4.2024 Helsingin Jäähallissa ja tapahtuman liput ovat loppuunmyyty.

Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon lukeutuva Gasellit juhlii 15-vuotista taivaltaan Helsingin jäähallissa huhtikuussa. Luvassa on Gasellien uran suurin konsertti ja samalla kevään ainoa esiintyminen. Ovet jäähallille aukeavat klo 18 ja konsertin alkuillassa esiintyy Stepa. Lisäinfoja muun muassa saapumisesta on luettavissa tapahtumasivulla.

Gasellit on noussut 15-vuotisen uransa aikana suomiräpin kärkinimien joukkoon. Tästä kertovat sadat loppuunmyydyt keikat ympäri Suomen, useat radiohitit, toistasataa miljoonaa toistoa Spotifyssa sekä vuoden yhtye- ja vuoden rap/R&B -Emma-palkinnot. Yhtyeen tuotannosta löytyy hieno lista superhittejä kuten Laulu ilman sanoja, Pakko relaa ennen kun mä delaan, Kuvittele meidät siellä, Riks raks poks, Mitä mä Malagas?, Imus ja Muistanks mä väärin?

Helsingin Oulunkylästä lähtöisin oleva nelikko on tullut tunnetuksi yhtenä Suomen aktiivisimmista live-yhtyeistä. Keikkoja on vuosien varrella kertynyt yli 700 ja Gasellit onkin kasvanut sumuisista klubeista festivaalien pääesiintyjäksi. Nyt luvassa on Gasellien uran toistaiseksi suurin oma keikka.