Tapahtumavuosi 2024 on täydessä vauhdissa!

Nelonen Media Liven tapahtumavuosi 2024 on startannut jo heti tammikuussa Maagikot III -kiertueella, joka matkaa viihdyttämässä magian ja mystiikan ystäviä ympäri Suomen! ✨ Helmikuussa nostamme ankkurit Abiristeilyillä kahden kokonaisen lähdön verran. Lisäksi helmikuussa juhlitaan Suomen suurinta musiikkigaala Emma Gaalaa Metro Areenalla Espoossa!

Kevään mittaan kaikkien kesän festivaalien ohjelmat tulevat täydentymään ja päiväkohtaiset ohjelmistot tullaan julkaisemaan kaikille festivaaleillemme helmikuun ja kevättalven aikana. Myös muita kiinnostavia uutisia on luvassa pitkin kevättä.

Huhtikuussa Gasellit marssivat Helsingin Jäähallin lavalle loppuunvaratulle 15-vuotisjuhlakeikalle!

Festarikesän aikana NML järjestää yhteensä 12 festivaalia ympäri Suomen. Festarikesä alkaa tänä vuonna poikkeuksellisesti juhannuksesta, jolloin tapahtumatiimimme jalkautuvat kolmelle eri paikkakunnalle viihdyttämään juhannusjuhlijoita. Kaikki NML:n tulevat festivaalit näet täältä.

Syksyllä jatkamme konserttien parissa: lokakuussa järjestämme Nokia Areenalla peräti kaksi loppuunmyytyä Apulanta & Sinfonia Lahti konserttia. Lisäksi joulukuussa näemme upean Maija Vilkkumaan nousevan Nokia Areenan lavalle Vilkku-Maa nimeä kantavalla rock'n'roll showlla!